2022-2023 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması Dersi Danışmanları ve Uygulama Okulları için tıklayınız.

ÖNEMLİ NOT: Öğretmenlik Uygulaması listesinde yer alan öğrencilerin 7 Ekim 2022 Cuma  gününe kadar öncelikle listede yer alan danışmanlarıyla danışmanın ofisine giderek görüşüp, iletişim bilgilerini danışmanına bırakıp daha sonra ise yine 7 Ekim 2022 Cuma gününe kadar mutlaka uygulama okullarına gidip ilgili öğretmen ile haftalık staj programını ayarlamaları gerekmektedir. Öğretmenlik uygulaması okulllarıyla ilgili herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Öğretmenlik uygulaması ile ilgili yaşanılabilecek problemlerde lütfen danışman hocanızla iletişime geçiniz.Bilginize.