2023-2024 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Bahar Dönemi Vize Sınav Programı için tıklayınız.

Sınav kuralları için tıklayınız.

Sınav Tarihi/Saati: 17 Nisan 2024 Çarşamba / 18:30

Not 1: Lütfen programda belirtilen bölüm-sınav salonu ayrımına dikkat ederek doğru sınıfta sınava giriniz. Aksi halde sınavınız geçersiz sayılacaktır. Ayrıca saat 19:00'dan sonra hiçbir öğrenci sınava alınmayacaktır. Fotoğraflı ve onaylı kimlik belgenizi yanınızda bulundurmayı unutmayınız. Aksi halde sınava giremezsiniz.

Not 2: Optik form kağıdına öğrenci numaraları da kodlanacağı için sınav öncesi mutlaka öğrenci numaranızı not alınız

Not 3: Okul Öncesi grubu öğrenci numaralarının son 3 hanesine göre ilgili sınıfta sınava gireceklerdir. Öğrenci numarasının son 3 hanesi 000 ile 082 arasında olanlar Merkezi Derslik/ 2.Kat / Hemşirelik Amfi-3 dersliğinde,  öğrenci numarasının son 3 hanesi 083 ile 171 arasında olanlar Merkezi Derslik/ 2.Kat / Hemşirelik Amfi-4 dersliğinde sınava gireceklerdir.