2023-2024 Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Güz Dönemi Bütünleme Sınavı 10 Ocak 2024 Çarşamba günü 17:30'da aşağıda belirtilen dersliklerde yapılacaktır.

1.Grup (ARAPÇA, COĞRAFYA,GÖRSEL SANATLAR, TARİH, TÜRK DİLİ VE EDEBİYATI): Eğitim Fakültesi 1. Kat İbn-i Rüşd Dersliği (E-113)

2.Grup (BİLİŞİM TEKNOLOJİLERİBİYOLOJİ, ELEKTRİK-ELEKTRONİK, FİZİK, HASTA VE YAŞLI HİZMETLERİ, İNŞAAT, KİMYA, MAKİNE, MATEMATİK, MÜZİK, SAĞLIK): Eğitim Fakültesi 1. Kat İbn-i Haldun Dersliği (E-114)

3.Grup (DİN KÜLTÜRÜ, BEDEN EĞİTİMİ, FELSEFE, İNGİLİZCE): Eğitim Fakültesi Zemin Kat Gazali Dersliği (Z-07)

4.Grup (OKUL ÖNCESİ): Eğitim Fakültesi Zemin Kat Farabi Dersliği (Z-08)

Not: Final sınavında ilgili dersten doğrudan kalanlar (FF, FD harf notları) ve şartlı geçenler(DD, DC harf notları), bütünleme sınavına girebilirler. Şartlı dersten bütünleme sınavına girenler eğer bütünleme sınav sonucuna göre dersten kalırlar ise o notu geçerli olur ve dersten başarısız sayılırlar. Yıl sonu not ortalaması 2.00 ve üzeri olanlar şartlı derslerinden geçmiş sayılırlar. Devamsızlıktan kalanlar bütünleme sınavına giremezler.