2023-2024 Eğitim-Öğretim Yılı Mezunlar için Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı Duyuru metni için tıklayınız. 

Başvuru linki: https://ais.harran.edu.tr/

ÖNEMLİ NOTLAR:

1. Online başvuru linki ilan metni içerisinde de yer almaktadır ve 14 Ağustos 2023 Pazartesi günü aktif olacaktır. Başvuru yapmadan önce lütfen ilan metnini detaylı şekilde okuyunuz. Online başvuru linki 27 Ağustos 2023 Pazar saat=23:59'da otomatik olarak kapanacak olup belirtilen saatten sonra herhangi bir başvuru alınmayacaktır.

2.Tabloda yer alan bölümlerde Pedagojik Formasyon Eğitimi Programı açılabilmesi için o bölümden en az 6 başvuru olması gerekmektedir.

3.Online başvurular bittikten sonra değerlendirmeler yapılarak 1 Eylül 2023 Cuma günü mesai bitimine kadar kesin kayıt hakkı kazananların listesi formasyon web sayfasında açıklanacaktır ve kesin kayıtlar 4 Eylül 2023 tarihi itibariyle başlayacaktır.

4.Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimi hafta sonu kapalıdır. Başvuru ile ilgili sorularınızı hafta içi mesai saatleri içerisinde telefonla (dahili: 3636) veya şahsen formasyon birimine giderek sorabilirsiniz.




***KKTC (Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti) ve diğer ülkelerin üniversitelerinden mezun olup YÖK'ün denklik belgesi verdiği kişilerin formasyon online başvuru sisteminde "YÖKSİS sunucularından kaynaklı teknik bir nedenden dolayı mezuniyet bilgileriniz alınamamaktadır" uyarısı alanların başvuru süresi içinde öncelikle kendi üniversiteleri ile iletişime geçip yöksis kayıtlarını yaptırmaları gerekmektedir. Üniversiteniz tarafından yöksis kaydınız yapıldıktan sonra mezuniyetiniz e-devlet sisteminde görünecek ve pedagojik formasyon için online başvuru yapabileceksiniz. Yöksis kayıtlarını yaptıramayan öğrencilerin ise ekte verilen başvuru formu ve içerisinde yazan belgelerle birlikte pedagojik formasyon birimine 25.08.2023 Cuma günü mesai bitimine kadar şahsen başvuru yapmaları gerekmektedir. Denklik belgesi olmayan kişiler başvuru yapamaz. Sadece ilanda belirtilen bölümlere başvuru yapabilirsiniz. Başvuru formu için tıklayınız.  

 
 

SÜRELİ YAYINLAR