2022-2023 Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi Çift Ders Sınavı 7 Temmuz Cuma günü saat 14:00'da Eğitim Fakültesi İbn-i Haldun (E-114) dersliğinde yapılacaktır. Diğer tüm derslerini başarmış olup sadece iki dersi veya tek dersi kalanlardan çift ders sınavına girmek isteyenlerin girmek istedikleri derslerle ilgili ekte yer alan dilekçeyi doldurup imzaladıktan sonra 3-5 Temmuz 2023 tarihlerinde (5 Temmuz 2023 Çarşamba mesai bitimine kadar)  Eğitim Fakültesi Pedagojik Formasyon Birimine şahsen vermeleri gerekmektedir. Pedagojik  Formasyon birimine gelemeyecek olan öğrenciler ise dilekçeyi taratıp dilekçenin aslını çift ders sınavı günü formasyon birimine teslim etmek şartıyla 3-5 Temmuz 2023 tarihlerinde (5 Temmuz 2023 Çarşamba mesai bitimine kadar) formasyon@harran.edu.tr mail adresine detaylı açıklama yaparak gönderebilirler. İki ders sınavına girebilecek öğrencilerin başvuruları incelendikten sonra 6 Temmuz 2023 tarihinde formasyon web sayfasından duyurulacaktır. Dilekçe vermeden iki ders sınavına gelen öğrenciler sınava giremeyecektir. Devamsızlıktan kalınan derslerden iki ders sınavına girilemez.Önemle duyurulur.

Çift ders sınavı başvuru dilekçesi için tıklayınız.

SÜRELİ YAYINLAR