Çevrimiçi Sınavlarınızı sorunsuz bir şekilde yapabilmeniz için yönergeleri ve gerekli uyarıları sınav öncesi detaylı bir şekilde incelemenizi tavsiye ederiz.

Değerli Öğrencilerimiz,

2022-2023 Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Grubu Vize Çevrimiçi (Online) Sınavlarına girebilmeniz için https://sis1.harran.edu.tr/login bağlantısını kullanmanız gerekmektedir. Sınav günü ve saatinde sınav sistemine girebilmeniz için:

Kullanıcı adı: Öğrenci Numarası
Şifre:
Öğrenci Numarası_TCKimlikNoSonDörtRakam girmeniz gerekmektedir.

Örnek: (Öğrenci no: 229999999, TC Kimlik No: 01234567890 olan biri için)

Kullanıcı: 229999999
Şifre: 229999999_7890

* (_): Öğrenci numarası ve TC Kimlik numarasının son dört rakamı arasındaki bu simge alt tire işaretidir.

ÖNEMLİ HATIRLATMA:  Sınav sistemine sınavınıza 10 dk kala giriş yapabilirsiniz. (Daha erken giriş yapmanıza izin verilmeyecektir). Sınav saatinizin başlamasından 10 dk önce geri sayım başlayacaktır ve geri sayım bittiğinde sınav butonu aktif olacaktır. İlgili butona tıklayarak sınava başlayabilirsiniz. Dikkat etmeniz gereken önemli husus, bölüm sınavları zamanlı sınavlar olduğu için sınava geç girdiğinizde sınavın bitmesine kalan süre sizin için sınav süresi olacaktır. Örnek olarak; saat 13:00'a tanımlı 25 dakikalık sınava 13:20' de girerseniz, sınav süreniz 5 dakika olur. Bu sebeple zamanında sisteme giriş yapmanız önem arz etmektedir. Daha detaylı bilgiler için lütfen sınavlarınız başlamadan önce aşağıdaki yönergeyi, uyarıları ve videoyu inceleyiniz.

Sınav İşlemleri Sistemi Kullanım Kılavuzu için tıklayınız.

2022-2023 Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Vize Sınav Programı için tıklayınız.