Sevgili Öğrencilerimiz,
 
28 Şubat 2023 tarihinde başlayacağımız 2022-2023 eğitim öğretim yılı bahar dönemine yönelik uzaktan eğitim sistemimiz aktif edilmiştir. 2022-2023 Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi 28 Şubat 2023 Salı günü aşağıda belirtilen ders programı ve saatlerinde başlayacak olup teorik dersler (Eğitim Psikolojisi, Ölçme ve Değerlendirme, Rehberlik ve Özel Eğitim, Öğretim Teknolojileri) uzaktan eğitim yoluyla işlenecektir. Uzaktan eğitimle işlenecek tüm dönem dersleri için canlı yayın uygulaması olarak "Microsoft Teams" kullanılacaktır. Bu kapsamda canlı dersleri takip için öncelikle "Microsoft Teams" uygulamasın mobil cihaz, tablet veya bilgisayarınıza inidirip daha sonra herhangi bir e-posta adresinizle kayıt olmanız gerekmektedir.

Uzaktan eğitimin gerçekleştirileceği Öğrenme Yönetim Sistemimize https://ue.harran.edu.tr/  adresine tıklayarak erişebilirsiniz.

Kullanıcı adı: öğrenci numaranız
Şifre: Haruzem1*

İlk girişte sistem sizden şifrenizi değiştirmenizi isteyecektir. Bu sebeple şifre belirlerken özel karakter kullanımı, büyük-küçük harf durumuna dikkat ediniz ve belirlediğiniz yeni şifreyi mutlaka not ediniz.


Yeni belirleyeceğiniz şifre en az 8 karakter uzunuluğunda olmalı, en az 1 rakam, en az 1 küçük harf, en az 1 büyük harf, *, gibi en az 1 özel karakter(ler) içermelidir.

Önemli Not:
Uzaktan eğitim sistemine girdiğinizde profil kısmında e-mail kısmına güncel e-posta adresinizi girmeniz gerekmektedir. Önümüzdeki zamanlarda şifre sıfırlama isteğinde bulunduğunuzda şifre sıfırlama linki e-posta adresinize gelecektir.


Uzaktan eğitim sistemine girmeden önce Öğrenme Yönetim Sistemi ve Microsoft Teams uygulamasının kullanımına yönelik ayrıntılı kılavuzumuzu mutlaka inceleyiniz. Kılavuzu görüntülemek için tıklayınız. 

2022-2023 Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Güncel Akademik Takvim için tıklayınız.

2022-2023 Bahar Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi ders programı için tıklayınız.
 
"Tüm öğrencilerimize, huzurlu, sağlıklı ve başarılı bir dönem diliyoruz."
HARUZEM MÜDÜRLÜĞÜ
 
 

SÜRELİ YAYINLAR