Pedagojik Formasyon Sertifika Programı ücreti toplam 5010 TL olup, 2. dönem taksidi olan 2505 TL ücret 23 Ocak 2023 - 03 Şubat 2023 tarihleri arasında, aşağıda belirtilen banka ve IBAN numarasına yatırılacaktır. İlgili dekontun açıklama kısmında öğrencinin TC kimlik numarası ve “Formasyon 2. Taksidi” ibaresi mutlaka yer almalıdır. Ayrıca dekont alındıktan sonra dekontun üzerindeki boş bir alana öğrencinin "Adı-Soyadı" ve "Bölümü" el yazısıyla yazılmalıdır. Öğrencilerimizin banka ya da internet bankacılığı yoluyla yatırdıkları harçlara ilişkin bu dekontu  23 Ocak 2023 - 03 Şubat 2023   tarihleri arasında Pedagojik Formasyon Birimine kendileri veya başka birisi aracılığıyla teslim edebilecekleri gibi bu tarihler arasında şahsen veya başka biri aracığılıyla dekontunu teslim edemeyecek olan kişiler ise dekontlarını yukarıda yer alan uyarılara göre hazırlayıp dekontun görüntüsünü (okunabilir olmak şartıyla)  formasyon@harran.edu.tr  e-mail adresine belirtilen tarihler arasında gönderebilirler. Ayrıca e-mail gönderirken konu kısmına da mutlaka "Ad-Soyad" ve "Bölüm" yazılmalıdır. Ayrıca dekontu bir kez e-mail atmanız yeterlidir, birden fazla e-mail atmayınız. Para yatırmış olsalar bile dekontu formasyon birimine ulaştırmayanların ders kaydı yapılmayacaktır. O nedenle para yatırdıktan sonra dekontunuzu şahsen veya mail yoluyla formasyon birimine ulaştırmayı unutmayınız. Ayrıca belirtilen ücreti belirtilen tarihler arasında yatırmayanların da ders kaydı yapılmayacaktır ve bununla ilgili de ek bir süre verilmeyecektir.

ÖNEMLİ NOT 1: İlk kayıt esnasında  % 40 ve üzeri engelli sağlık kurulu raporunu pedagojik formasyon birimine ibraz edip raporu kabul edilen öğrencilerimiz aynı şekilde % 50 indirimli olarak yukarıdaki yer alan açıklamalara dikkat ederek 1255 TL ücret yatıracaklardır.

ÖNEMLİ NOT 2: 28 ve 29 Ocak 2023 Cumartesi ve Pazar günleri mesai olmadığı için formasyon birimi kapalı olacaktır. Bilginize.

FORMASYON ÜCRETİ YATIRILACAK BANKA BİLGİLERİ
Tarih Aralığı: 23 Ocak 2023- 03 Şubat 2023
Harç Tutarı: 2505 TL
Şube : Şanlıurfa Ziraat Bankası Girişimci Şube
Hesap Adı: Harran Üniversitesi Döner Sermaye İşletme Müdürlüğü
IBAN : TR10 0001 0022 6635 6157 6350 03
Hesap No : 2266/35615763-5003

ÖNEMLİ NOT: Şubeye gitmeden doğrudan internet bankacılığı veya mobil bankacılık üzerinden IBAN numarasına parayı yatırıp dekontu çıktı alıp getirebilirsiniz veya gönderebilirsiniz.

Pedagojik Formasyon Birimi Telefon: +90 414 318 36 36