Not: Bazı bölümlerde danışman-öğretmen ve okul değişiklikleri olmuştur. Herkesin listeyi tekrardan kontrol etmesi ve kendi danışmanında, öğretmeninde ve okulunda değişiklik olup olmadığını teyit etmesi gereklidir. Bilginize.
 

2021-2022 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Öğretmenlik Uygulaması Dersi Danışmanları ve Uygulama Okulları için tıklayınız.

NOT: Bazı bölümlerde danışman-öğretmen ve okul değişiklikleri olmuştur. Herkesin güncel listeyi tekrardan  kontrol etmesi ve kendi danışmanında, öğretmeninde ve okulunda değişiklik olup olmadığını teyit etmesi gereklidir. Bilginize.

ÖNEMLİ NOT 1: Milli Eğitim Bakanlığının almış olduğu karar doğrultusunda Öğretmenlik Uygulaması dersi için muafiyet uygulaması yapılmayacağı Üniversitemize bildirilmiş olup, Öğretmenlik Uygulaması dersi için muafiyet başvurusu yapmış olan kişilerin muafiyet başvuruları olumsuz sonuçlanmıştır. O kişilerde  listede uygulama okullarına dağıtılmıştır. Diğer derslerin muafiyet sonuçları ise önümüzdekii günlerde açıklanacaktır. Bilginize.


ÖNEMLİ NOT 2: Öğretmenlik Uygulaması listesinde yer alan öğrencilerin 28 Ekim Perşembe (öğlene kadar) gününe kadar öncelikle listede yer alan danışmanlarıyla danışmanın ofisine giderek görüşüp, iletişim bilgilerini danışmanına bırakıp daha sonra ise yine 28 Ekim Perşembe (öğlene kadar) gününe kadar mutlaka uygulama okullarına gidip haftalık staj programını ayarlamaları gerekmektedir. Öğretmenlik uygulaması okulllarıyla ilgili herhangi bir değişiklik olmayacaktır. Öğretmenlik uygulaması ile ilgili yaşanılabilecek problemlerde lütfen danışman hocanızla iletişime geçiniz.Bilginize

 
 

 

SÜRELİ YAYINLAR