Değerli Öğrencilerimiz,

2021-2022 Güz döneminde Sınıf Yönetimi, Özel Öğretim Yöntemleri ve Öğretmenlik Uygulaması dersleri yüz yüze şeklinde, Eğitim Bilimine Giriş ve Öğretim İlke ve Yöntemleri dersleri ise online (çevrim içi) olarak yapılacaktır. Her öğrencimiz online derslerin dokümanlarına ulaşabilmek ve canlı derslere katılabilmek için kendilerine verilmiş olan"Pedagojik Formasyon Öğrenci Numarası" ile HARUZEM Öğrenme Yönetim Sistemine (Moodle) giriş yapacaktır. İlk girişte her öğrencinin şifresi Haruzem1* olacaktır. Sisteme giriş yapınca zaten sistem sizden şifrenizi değiştirmenizi isteyecektir. Yeni şifrenizi unutmayacağınız bir şifre olarak belirlemenizi tavsiye ederiz. Ayrıca HARUZEM Öğrenme Yönetim Sistemine (Moodle) girdiğinizde sistemdeki e-posta kısmına güncel e-posta adresini girmeniz gereklidir. HARUZEM Öğrenme Yönetim Sistemi (Moodle) ile ilgili yaşadığınız sorunlar için aysegul23@harran.edu.tr mail adresine mail atabilirsiniz. Öğrenme Yönetim Sistemine giriş ve sistemi nasıl kullanacağınız ile ilgili daha detaylı bilgiye ulaşmak için aşağıda yer alan kılavuzu ve videoyu mutlaka inceleyiniz. 

Öğrenme Yönetim Sistemi (Moodle) Kullanma Kılavuzu için tıklayınız. 

Öğrenme Yönetim Sistemi (Moodle) Kullanma Videosu için tıklayınız. 

HARUZEM Öğrenme Yönetim Sistemi (Moodle) giriş linki: http://ue.harran.edu.tr/login/index.php
 
Sisteme 25 Ekim Pazartesi günü girebileceksiniz.Lütfen daha öncesinde giriş yapmaya çalışmayınız. Ders programı ve akademik takvimi görmek için ise aşağıdaki linklere tıklayabilirsiniz. Pedagojik Formasyon ile ilgili tüm duyurular için Pedagojik Formasyon web sayfasını takip ediniz.

2021-2022 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Eğitimi Ders Programı için tıklayınız.

2021-2022 Pedagojik Formasyon Eğitimi Akademik Takvimi için tıklayınız. 

ÖNEMLİ NOT: Öğretmenlik Uygulaması dersi için danışman bilgileri-okul listeleri ve gerekli bilgiler önümüzdeki günlerde açıklanacaktır. Bilginize.
 


 

SÜRELİ YAYINLAR