2020-2021 Güz Eğitim-Öğretim Yılı Pedagojik Formasyon Eğitimi İki Ders Sınavı 7 Aralık Pazartesi gününden başlamak üzere ödev biçiminde HARUZEM Moddle Sistemi üzerinden dersin sorumlu hocası tarafından yapılacaktır. Diğer tüm derslerini başarmış olup sadece iki dersi veya tek dersi kalanlardan iki ders sınavına girmek isteyenlerin en geç 4 Aralık Cuma günü mesai bitimine kadar ekte yer alan dilekçeyi doldurduktan ve imzaladıktan sonra taratıp formasyonharran@gmail.com e-mail adresine konu kısmına açıklama yaparak göndermeleri gerekmektedir. İki ders sınavına girebilecek öğrenciler başvurular incelendikten sonra yine formasyon web sayfasından duyurulacaktır. Dilekçe vermeden iki ders sınavına hiçbir öğrenci giremez. Önemle duyurulur.

İki ders başvuru dilekçesi için tıklayınız.

SÜRELİ YAYINLAR