Milli Eğitim Bakanlığının Temmuz 2020 2754 sayılı Tebliğler Dergisinde almış olduğu karar doğrultusunda; Pedagojik Formasyon Eğitimi Sertifika Programı kaldırılmış olup 1 Ocak 2021 tarihinden önce pedagojik formasyon eğitimi sertifikası programını tamamlamış kişilerin ise kazanılmış haklarının korunacağı belirtilmiştir. Bu nedenle şu an kaydı olan öğrencilerimiz derslerini başardıkları taktirde 1 Ocak 2021 tarihinden önce mezun edilecektir. Bu doğrultuda hazırlanmış olan akademik takvim aşağıdadır.

2020-2021 Güz Dönemi Pedagojik Formasyon Grubu Akademik Takvim için tıklayınız.

1-Pedagojik Formasyon Sertifika Programı ücreti toplam 2050TL olup, 2. dönem taksidi olan 1025 TL,
4 Ağustos 2020 - 17 Ağustos 2020 tarihleri arasında, aşağıda belirtilen banka ve IBAN numarasına yatırılacaktır. İlgili dekontun açıklama kısmında öğrencinin TC kimlik numarası ve “Formasyon 2. Taksidi” ibaresi mutlaka yer almalıdır. Ayrıca dekont alındıktan sonra dekontun üzerindeki boş bir alana öğrencinin "Adı-Soyadı" ve "Bölümü" el yazısıyla yazılmalıdır. Öğrencilerimizin banka, ATM ya da internet bankacılığı yoluyla yatırdıkları harçlara ilişkin bu dekontu 4 Ağustos 2020 - 17 Ağustos 2020 tarihleri arasında Pedagojik Formasyon Birimine kendileri veya başka birisi aracılığıyla teslim edebilecekleri gibi bu tarihler arasında şahsen veya başka biri aracığılıyla dekontunu teslim edemeyecek olan kişiler ise dekontlarını yukarıda yer alan uyarılara göre hazırlayıp dekontun görüntüsünü (okunabilir olmak şartıyla)  formasyonharran@gmail.com  e-mail adresine belirtilen tarihler arasında gönderebilirler. Ayrıca e-mail gönderirken konu kısmına da mutlaka "Ad-Soyad" ve "Bölüm" yazılmalıdır. Ayrıca dekontu bir kez e-mail atmanız yeterlidir, birden fazla e-mail atmayınız. Para yatırmış olsalar bile dekontu formasyon birimine ulaştırmayanların ders kaydı yapılmayacaktır. O nedenle para yatırdıktan sonra dekontunuzu şahsen veya mail yoluyla formasyon birimine ulaştırmayı unutmayınız. Ayrıca belirtilen ücreti belirtilen tarihler arasında yatırmayanların da ders kaydı yapılmayacaktır ve bununla ilgili de ek bir süre verilmeyecektir.

2-Önceki yıllardaki 1.dönem derslerinden (Eğitim Bilimine Giriş, Öğretim İlke ve Yöntemleri, Ölçme ve Değerlendirme, Rehberlik, Sınıf Yönetimi, Eğitimde Program Geliştirme, Eğitim Psikolojisi) ve 2. dönem derslerinden (Öğretim Teknolojileri ve Materyal Tasarımı, Özel Öğretim Yöntemleri ve Öğretmenlik Uygulaması) başarısız olan öğrencilerimiz  alacakları her 1 kredi için 82TL ödemek şartıyla ders kaydı yapabileceklerdir. (Örneğin; 2 kredilik bir ders için 164 TL ödenecektir). Daha önce bu ders/dersleri alıp başarısız olan veya devamsızlıktan kalan öğrenciler alttan ders alma dilekçesini de doldurarak kredi başına yatırmış oldukları ücretin dekontu ile birlikte formasyon birimine şahsen veya formasyonharran@gmail.com  e-mail adresine belirtilen tarihler arasında göndermeleri gerekmektedir.

Alttan Ders Alma Dilekçesi için tıklayınız.

Tarih Aralığı: 4 Ağustos 2020- 17 Ağustos 2020
Harç Tutarı: 1025 TL
Şube : Şanlıurfa Ziraat Bankası Girişimci Şube
IBAN : TR10 0001 0022 6635 6157 6350 03